Egy kissé megkésve jelentkezünk be a legutóbbi nagyszabású Karácsonyi rendezvényünkről, ahol is a Givaudan-hoz, egy igazán nagy budapesti multi cég irodaparkjába látogattunk ki az ünnepi díszekben pompázó pultjainkkal. A koncepció az volt, hogy év vége felé, az Ünnepekhez közeledve a cég Karácsonyi hangulattal, Karácsonyi könnyed falatokkal ajándékozza meg a dolgozóit.

Ennek apropójából újdonságokkal készültünk, igazi Ünnepi finomságokkal: laktózmentes forrócsóki, tejszínhabbal, háromféle mézeskalács, egyesével csomagolva, valamint alkoholmentes forrópuncs. Mivel egy nagy cégről van szó, így az ételek-italok tekintetében is nagy mennyiséggel készültünk:  A több száz  mézeskalács között biztosan mindenki megtalálta a hozzávalót, hiszen készültünk hagyományos fajtával, gluténmentes verzióval, valamint vegán kivitellel is, természetesen apró Karácsonyi díszítéssel, egyesével celofánba csomagolva.  A több, mint 100 liter frissen készült forrócsokit, a legjobb minőségű olasz csokiporból, és laktózmentes tejből készítettük, amelyet a szintén olasz forrócsoki gépünkből kínáltunk. Pont az I-n pedig a laktózmentes tejszínhab volt. Ketten együtt igazi tömény desszertnek minősültek ebéd utánra.  A klasszikus Karácsonyi íz gyanánt pedig az alkoholmentes puncs szolgált, amelyben narancs, fahéj, cukor, zöld tea garantálta a nyugtató forró italélményt.

A könnyed falatok elégedettségéről pedig a hosszasan, órákon át kígyózó sor tett tanúbizonyságot, ahol több, mint 500 embert szolgálhattunk ki.

Köszönjük a megkeresést, és Kellemes Ünnepeket kíván a SnackPult csapata!