Számunkra első alkalommal állítottunk ki egy össznépi nagy rendezvényen, nevezetesen a méltán elismert Őszi Esküvő Kiállítás 2020 keretén belül a hatalmas területű HungExpon.

A rendelkezésre álló terület legmegfelelőbb kihasználtsága érdekében egy pultot vittünk magunkkal, valamint a pattogatott kukorica sütő gépünk egyikét, hogy a rendezvény ideje alatt a finom illattal ismertessük magunkat a kilátogatók előtt :). Szerepeltünk a rendezvény hivatalos kiállítói füzetében is, így mindenki találkozhatott velünk a 229.-es standnál, hogyha átlapozta azt.

A pultra a legkülönfélébb termékeinket helyeztük ki, friss limonádét, apró nachos falatokat meleg sajtszósszal, édes pattogatott kukoricát a szivárvány minden színében, továbbá többféle ízben édes fánkokat. A dekoráció, a színvilág halvány rózsaszín-fehér dominanciát mutatott, ami szerintünk a legjobban sugallta az egész rendezvény hangulatát.

A termékek természetesen a csalogató külsejükön túlmenően kóstolóként is funkcionáltak, így a két napos rendezvény végére kiürült a készletünk. A látogatók kaptak a legfrissebb katalógusunkból, melyben jobban megismerhettek minket, a termékeinket, a koncepciónkat. A komoly érdeklődők pedig egy excel kitöltésével tervezhettek is árat, termék összetételt az esküvőjük alkalmára.

Reméljük a sokatoknak részesei lehetünk 2020-ban a Nagy Napotoknak! 🙂