Esküvői élmény – Hanga és Márk 2019.07.06.

Egy csodálatos júliusi napsütéses délutánra esett a két fiatal Nagy napja. Habár nyár közepe volt, nem volt az fullasztó nyári meleg, mint amit július sugallna. Helyenként a felhős égboltot, a Nap domináns sugarai könnyedén ütötték át, így biztosítva a kellemesen meleg időjárást.

A helyszín Kisoroszi volt, körülbelül 45 km-es távolságra a fővárostól. Ugyanis itt terül el a gyönyörűen kiépített Magyar Golf Club, amely az esküvő helyszínéül szolgált. Kapun át beérkezve egy tó mellett haladtunk el – ahol egyébként a nyitó ceremónia, és a pár fotózás is zajlott -, majd több élesre nyílt, szinte már természetfelettien zöldellő lyukas gyepen golfozó külföldit megelőzve, megérkeztünk a rendezvény sátrához.

Egy hatalmas faszerkezetű, ponyvával borított ceremónia központ volt, amelyben szabályosan kialakított körasztalok foglaltak helyet, névre szóló, stílusos dekor elemekkel. A fő vendéglátás szintén a sátron belül került kialakításra, annak is a szélén.

A pár kérésére, mi a sátor bejárata mellé állítottuk fel a pultjainkat, így a násznép akarva sem tudott volna nem tudomást venni a SnackPult-ról ?

Két terméket kértek a Hangáék: friss, ropogós popcorn-t, rágcsálnivaló gyanánt, valamint ebben a melegben egy remek hűsítő – ami egyébként az alkohol mellé is remek kiegészítő, mint az később kiderült -, limonádé. Az italt többféleképpen tálaltuk,  hogy biztosan mindenki számára elérhető legyen: egy fanyar citromos, lime-s, cukros verzió, amolyan klasszikus limonádé, egy kicsit édesebb kivitel málnával a déli gyümölcsök helyett, valamint a legtudatosabbak számára természetesen cukormentes limonádé is 🙂

A násznép 5 óra körül kezdett el szállingózni, mi 4 órára kipakoltuk a pultokat, felállítottuk az egyedi díszítőelemeket, és a pár által választott, személyre szabott textíliákat is a helyére tettük, fél 5-től pedig elkezdtük az ételek, és az italok elkészítését.

A vacsora este 7 órától vette kezdetét, és úgy en block a beszédek, a tánc, és a programok is. Tisztába voltunk vele, hogy a legaktívabb időszak számunkra az érkezéstől, a vacsoráig tart, amíg megérkeznek a rég nem látott közös ismerősös, és állófogadás gyanánt kezdenek átszellemülni az esküvői hangulatra.

Az adagok gyorsan fogytak, igazi kedvenc lett a finom meleg kukorica, és a jéggel felszolgált limonádé, nem győztük sütni, szervírozni. Kisebb tábor alakult ki a SnackPult előtt; egészen pici iskolásoktól kezdve, az idősebb generáció is jóízűen csemegézett a termékeink közül.

A vacsora, és az esti programok után, úgy másfél órával kezdtek ismét fogyni a termékeink. Addigra előkerültek a vodka-szódák a bevállalósabbaknál, vagy a száraz rozé borok a visszafogottabbaknál. Egy közös volt bennük: a sós rágcsálnivaló jól esett mindkettő italra, és ez a fogyasztáson is érződött. Ez időtájra besötétedett az ég, viszont a hangulatfényeknek, gyertyáknak köszönhetően egy kellemesen sejtelmes, halvány fénypompa alakult ki a SnackPult körül, pont annyira világos, hogy látszódjon ki-mit eszik-iszik.

Éjfél körül a megbeszéltek szerint csendben összepakoltunk, majd mi is a távozás útjára léptünk a többi távozóval együtt.

Összességében elmondhatjuk, hogy egy nagyon közvetlen, népies esküvői motívumoktól mentes, barátias esküvőn vettünk részt, még egyszer köszönjük a meghívást Hanga és Márk!